Õpilasesindus sai uue juhi

LiisKukin15. oktoobril toimusid aianduskoolis õpilasesinduse juhi valimised. Kõik kolm ülesseatud kandidaati – Vivian Lepa (2m), Liis Kukin (1fg) ja Markus-Janek Mitri (1mp) kogusid üsna võrdselt hääli, võitjana väljus pingelisest rebimisest  Liis Kukin.
Soovime uuele juhile edu ja eelkõige oskust kaasata “konkurendid” – kui kõik kolm kandideerinut koostöös oma tugevamad küljed mängu paneksid, ootaks aianduskooli õpilasi ees eriti põnev aeg!

*   *   *

Hei-hei! Kannan nime Liis Kukin (Kuki).
Alustasin Räpina Aianduskoolis õppimist 2009. aastal, nimelt tänavu veebruaris lõpetasin maastikuehituse eriala ning nüüd õpin floristikat. Õpilasesindusega AK-s olen seega üksjagu kokku puutunud. Kindlasti on asju, mida on vaja teha ja koolile n-ö anda. Kas mina olen selleks õige inimene? Oma pead ma ei anna, kuid olen kindel, et midagi saab kindlasti teisiti teha, koos teie abiga muidugi .
Miks peaksite mind valima? Noh, eks see ole igaühe enda otsustada, kes tahab, kes ei taha ja kes jääb erapooletuks. Jabur oleks siin mingit ilusat keedist kokku keeta. Aega mul on sellega tegeleda, tahtmist samuti, mõtteid ja soove – hmm, no kellel neid poleks :). Olen ka üpris aktiivne, pole vist väga kedagi keda ma nende mõne nädalaga ära pole tüüdanud :). Seega, mulle meeldib suhelda.
Valijad olete teie. Kas saan presidendiks või ei – eks saamine oleks kindlasti mõnusam, aga mind ei morjenda ka eitav vastus. I’m still gonna be happy chappy , or smartass cookie, no matter what comes.

Mõnusat sügist teile!
Liis Kukin